Lördag ... ungefär som en onsdag

Ja det är helg, men det känns ungefär som en onsdag eller kanske en tisdag. I min tillvaro så är det iaf så. Linda var iaf ledig idag så hon följde med ut till brukshundsklubben och parkerade i en solstol =) Hon läser webb desig just nu så hon spenderar mycket tid i skolan. Får se om hon provucerar braves hemsida framöver.

Efter brukshundsklubben så bar det iväg hem för att plocka undan i lägenheten, Lindas mamma och hennes gubbe kom på besök idag och stannar tills på måndag.

Imorgon så ska nog killen få vila, det får bli en långpromenad på eftermiddan men vid det laget så har han säker börjat klättra på väggarna. Han har ju sanslöst med energi. Linda läste i nån hundtidning att valpar ska ha begränsad energi. De påstod att upp till ett år så behövde de max upp till en timmes motion om dagen. Men det måste ju bero på en massa saker. Ras, målsättning ja och många andra saker. Får brave inte vara ute mer än en timme om dagen så blir han iaf helt galen.

Ja det var allt för idag. tjipp tjipp ha d gôtt

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det kommer säkert en dag då du uppskattar den där energin. Jag har konstaterat att Bolt nog är den lugaste i kullen. Kräver inte så mycket som övriga verkar göra. Vem vet - kanske har han dålig kondis?..;-). Men när du är uppe i elit och har avverkat spåret. Ska in på lydnaden och det är 25 grader varmt och solsken...ja då krävs det lite driv i hunden..:-)

2009-04-18 @ 23:06:16
URL: http://www.kennelenduro.se
Postat av: Eva

Det är så sant Ingrid! Man får försöka stå ut med all överskottsenergi nu för den sakens skull;-)

2009-04-21 @ 22:07:36
URL: http://www.kohagslyckanskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0