Nästan april

Sitter å ser på nyhetsmorgon och det ska visst komma ett bakslag på vädret, nja det känns som att den inslagna vägen är helt okej. Det får alltså gärna fortsätta vara runt 15 grader varmt!
Tror att det blir en toppen helg, brave har vår känslor! Eller så är han bara allmänt små kåt för att Sessan löper. Inatt har han legat under trappen å låtit som en ostämd fijol. sjukt störande men det går väll över =)
Men jag funderar på det här med att det är anmälnings stop tre veckor för tävling men man får inte besked om man kommit med förrän drygt två veckor före tävling. Ska det verkligen behöva ta en vecka att lotta och skicka ut PM ? Ja det är nästan april och tävlingarna närmar sig med stormsteg!

Uppdatering

haha, det här med att uppdatera vartannat år verkar vara min grej. Men när andan faller på som pigan sa!
I värmland så är vintern ett minne blott och motivationen kom tillbaka i takt med att snön försvann. De senaste månaderna så har det mest blivit fys så brave blev nog lite funderasam när selen åkte på och vi skulle ut och spåra å inte springa eller åka skidor. Men förhoppningsvis så är väll fysen nått som vi kommer ha nytta av under sesongen. Men jag ser verkligen fram mot den här tävlingssesongen även om det känns nervöst och det var ju verkligen länge sen som vi var ut på tävlingsbanan. Förra året så blev det bara en tävling å det i lydnad. Men vi får hoppas att vi kommer hitta pinnarna i skogen och att det blir en kul sesong!

RSS 2.0