trött

ja måndagen började klockan fem imorse ... har kommit på att klockan fem är helt okej, vad som däremot inte är okej är när klockan blir halv åtta. Fan va jag hatar halv åtta!! Kom iaf fram till konsvinger å sen så har dagen försvunnit i jobb. NU ligger jag i husvagnen med brave och det är nog dags för sängen. vi har sprungit en tur och hoppas det här vädret håller i sig för det känns super att kunna ge sig ut och springa i sommarvärme! Kändes som att en löptur var höjden av mental fokusering som vi kunde uppbringa idag. (undrar hur välkomponerad den meningen är ?? )
I lördags så bar det iväg till Filipstad för spårtävling. Vi drog startnummer sju och det bar iväg ut i skogen. Nervös som en tok då vi haft bra med strul i påsläpps rutan tidigare så skulle vi iaf släppa på och det gick jätte bra. 9-9 på påsläppet och alla pinnar. Sen så var det lydnad och det var väll inte den bästa lydnaden vi gjort men okej vi tog oss igenom den. På uppletet så ville han inte släppa första prylen så vi fick 9-9 och slutade tvåa =)) Hur kul som helst!
På vägen hem så ringde de och frågade om jag ville tävla dagen därpå också så det var bara att åka hem och försöka få lite sömn och pallra sig upp vid fem igen och dra iväg. Det gick lika bra i skogen 10-9,5 på påsläppet och alla pinnar. Mer strul på lydnaden kändes inte riktigt som att vi orkade fokusera. (trötta i skallen kanse?? ) men vi tog oss igenom det också och hittade tre förmål på uppletandet och fick 7-7. Vi slutade fyra på söndan.
Nu går vi och väntar på besked från ludvika men såg att de hade sanslöst många anmälningar, 42 st undrar hur många spår de tar? Antar att man ska ha en jäkla tur om man kommer med.
Ja ja så har helgen och början på veckan varit...
Hajk
prispallen filipstad 19/5



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0