lite bilder

Hej kära hundvänner!

Linda här som skriver från metropolen Sundsvall. Jag satt och kollade igenom mitt minneskort och hitta lite bilder. tänkte bara dela med mej av lite knasiga hundar:)



Lilla Casper kikar på Plexus som nu är rätt less på valpar och lilla Casper.
Eller säger Plexus : Titta Linda vilken galn min jag kan göra!



vet inte om de är Borka eller Brave, men det här var ett tag sen. Nu har de växt i öronen:)

Vad är det med hundar och deras tungor..

film, brave och borka


Tisdag i värmland

Ja då var det första dagen i värmland, var igång 06,30 imorse och var ute och gick spår som fick ligga i 5 timmar och sen så har det varit allt mellan himel och hav. Här kommer iaf några bilder från dagen.


Fv, syskonen Borka och Brave




Korta stunder kan dom ju ligga stilla men man får vara snabb med kameran =)




Brave




Vi eldade gräs och brave trivdes bra i röken





Norra bergs frivilliga brandkår =)


Imorgon kommer det en film på när brave och borka leker. Sov gott





Lördag ... ungefär som en onsdag

Ja det är helg, men det känns ungefär som en onsdag eller kanske en tisdag. I min tillvaro så är det iaf så. Linda var iaf ledig idag så hon följde med ut till brukshundsklubben och parkerade i en solstol =) Hon läser webb desig just nu så hon spenderar mycket tid i skolan. Får se om hon provucerar braves hemsida framöver.

Efter brukshundsklubben så bar det iväg hem för att plocka undan i lägenheten, Lindas mamma och hennes gubbe kom på besök idag och stannar tills på måndag.

Imorgon så ska nog killen få vila, det får bli en långpromenad på eftermiddan men vid det laget så har han säker börjat klättra på väggarna. Han har ju sanslöst med energi. Linda läste i nån hundtidning att valpar ska ha begränsad energi. De påstod att upp till ett år så behövde de max upp till en timmes motion om dagen. Men det måste ju bero på en massa saker. Ras, målsättning ja och många andra saker. Får brave inte vara ute mer än en timme om dagen så blir han iaf helt galen.

Ja det var allt för idag. tjipp tjipp ha d gôtt

Svartsjuk hund?

Tänkte bara höra vad ni tror. är detta en svartsjuk hund eller får han helt enkelt för mycket uppmärksamhet? Tänkte bara tillägga att vi inte tränat på det här. Skulle ge linda en kram för tre dagar sen och fick mig en rejäl utskällning! =)  Linda satte sig på golvet och då sprang han dit och satte sig i hennes knä. Ett visst dominans beteende kan tänka ?






Fredag hela veckan

Ja så är det faktiskt för mig "fredag hela veckan". Jag har aldrig varit arbetslös förut så det är nått nytt, en massa tid som man inte riktigt vet hur man ska använda. Men det är bra att jag har brave, han ställer alltid upp =) Jag har iaf varit iväg och lämnat i cv på några ställen nu, bla teknikmagassinet, k-rauta och beckers nya hem. Hoppas att det funkar så att man får ett jobb över sommaren för till hösten så börjar jag att plugga iaf. 

Kl 09.00 åkte jag och Bravesson ut till brukshundsklubben. Det blev lite platsliggning, frittfölj, läggande under gång och inkallning. Brukar varier och köra läggande och ställande varanta träningstillfälle. Känns som att man kört det här programmet ganska länge nu och det går sakta men säkert frammåt. Prylgalen som han är så gör han vad som helst för dumpen. Framförgående blir det när linda är med så det blir kanske ikväll.

Fick mig en rundtur i klubbstugan vid brukshundsklubben idag också: jag är medlem i munkfors så jag har inte löst nått medlemskap i sundsvall än. Det var en riktigt fin klubbstuga med rejäl samlings sal, kök, bastu och övernattnings möjligheter så nästa kennelläger tycker jag du ska lägga i sundsvall Ingrid ;)

Ikväll så måste dammsugaren fram, förstår inte hur han kan ha nån päls kvar på krobben så mycket som han fäller just nu. Men det hade säkert varit mycket värre om inte linda köpt sin mirakelborste. Dyr som skrutt var den men måste säga att den är grym. Kommer inte ihåg vad den heter så kallar den bara för mirakelborsten.

Bort med snön

Nu börjar snön bli lite långrandig, det ligger fortfarande några dm i skogen. Hoppas att den försvinner snart så att man kan börja med spår träningen och allt annat kul som man kan göra i skogen.

Under tiden så spenderar jag och brave våra förmiddagar på sundsvalls brukshundsklubb. Det brukar vara lugnt där på förmiddagarna och det passar mig och brave perfekt. De har en fin grusplan där som har varit plogad hela vintern och den börjar bli riktigt torr och fin nu.

Jag tänkte att jag skulle fota lite när jag var ute på klubben idag men det var inte så lätt att kontrollera både hund och kamera, ville ha några bilder där han springer omkring men det gick ju inte precis som jag ville. Det blev iaf några bilder som jag lekt lite med i photoshop.








Jag måste även försöka få tag på en ny spårsele, då den gamla inte räcker runt längre =) nån som har några tips på nån som funkar bra ? Det finns ju en hell hög att välja mellan.

Nästa vecka så ska jag hem till pappa och ha lite intensiv träning, det ska bli riktigt kul.

RSS 2.0