det händer mycket

Så är det, inte många dagar som man behöver sätta sig ner och fundera på vad man ska göra. Jag försöker hinna med så mycket spårarbete som möjligt innan snön kommer. Det är mest till att försöka jobba på tempot, han spårar bra men blir det för lätt så springer han och min oro är att går det för fort så kommmer slarvet =/ Kanske vore Rapport material eller vad tror du Ingrid ;-)

Lydnad kör vi också nått pass om dagen, det blir lite varrierat men just nu så är det tonvikt på friaföljet, hoppet och apporteringen. Christer har hjälpt mig till bra verktyg i dessa moment. Men lydnaden kan jag fila på i vinter när det är kallt och jävligt. Förhoppningsvis så får vi tillgång till ett ridhus ett par dagar i veckan framöver.

Gjorde nått häftigt förra veckan, vi var i bollnäs och körde miljö träning i deras värmeverk. Det är varmt och högt, 20 m och man ser rakt igenom sträck plåten man står på. Han var väll ingen hjälte men upp kom han och ner också. Det gick bättre upp än ner, tror det var då han kom på hur högt det var =)

I helgen så kommer christer, anneli och deras dotter upp och ska se på när brorsan kör i skogen. Det blir säkert en del hundträning också. Ja jag ska iaf träna hund. En hel helg med bara hästar vette fan om jag pallar =P

Å sen så är det ju snart dags för MH. Det ska bli intressant att få se vad man har i koplet =) Det ska iaf bli jäkligt kul att få träffa hela gänget igen. Å förhoppningsvis kuna vara lite delaktig.

 

RSS 2.0