en dag på brukshundklubben

Nu var det länge sen vi skrev igen.. Men det har inte hänt värst mycket.
Förra veckan var erik iväg till Göteborg och gjorde sista polistestet. I sitt bagage hade han med sig sin pappa och de två busarna, Borka och Brave.

Igår var Erik till brukshundklubben här i Sundsvall, och där var det full rulle. Massor av hundar, och massor av folk.
Perfekt för Brave! En rolig sak som hände var att Erik mötte en liten schäfervalp. Han satte sig ner och lät den lilla hunden komma fam och nosa. när Erik skulle klappa honom ryggade han lite tillbaka och såg sådär liten ut.
Det visade sig att den lilla valpen var sex månader,alltså en månad mindre än Brave.  Erik trodde att han kanske var höst tre månader. Det satte perspektiv på hur våran "lilla" hund är. Han är stor, inte rädd för något annat än dammsugaren. eller han är väll inte rädd för den, mest sur på den:)

En man kom fram till Erik på klubben och utbrast – Är det Bosco som är pappa till den där?
Det visade sig att mannen hade mött Bosco några gånger och tyckte att det var en väldigt bra hund. Men de har vi ju redan koll på:)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni kan vara lugna. Dom växer ju inte i så länge till. Efter tio månader så är det mest på "bredden". Bolt är också rätt stor, men på klubben tycker de att han är normal för sin ålder. Det är ju hanhundar för tusan..;-)

2009-03-16 @ 19:00:52
Postat av: Kicki

Hej!

Träffade Brave på klubben jag med... och häpnades över hur stor han är, jämfört med andra 7 månaders.

En annan sak jag och min kompis Helen impades av var platsliggningen på typ fem minuter... Ha ha ha.. Våra boxrar på snart två år är inte där ännu... hrm, harkel.



Ha det så bra!

Kicki med Lava och Vegas



2009-04-16 @ 09:29:15
URL: http://kicki_a.blogtown.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0